Σεμινάριο στο ΚΠΕ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 23-25 Ιουνίου 2017

logokpe Konitsas“Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο - Εργαστήριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. ``Παραδοσιακοί Οικισμοί και Φύση ΄΄

Το ΚΠΕ Κόνιτσας , το ΚΠΕ Αράχθου, το ΚΠΕ Φιλιατών και το ΚΠΕ Φιλιππιάδας συνδιοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Παραδοσιακοί  Οικισμοί και φύση» που συντονίζει το ΚΠΕ Κόνιτσας και την Τοπική Κοινωνία της Κόνιτσας.

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Ιουνίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ , στην Κόνιτσα.

Η πρόσκληση εδώ:  word icon 24        Η αίτηση συμμετοχής μελών του δικτύου εδώ:  word icon 24  

Η αίτηση συμμετοχής για τους υπόλοιπους εδώ:  word icon 24  

Μοναδική διαδραστική μουσική εμπειρία

Στην έκθεση Digital Revolution παρουσιάσθηκε το φίλμ “The Wilderness Downtown”, που δημιουργήθηκε για το τραγούδι των Arcade Fire, “We Used to Wait”, και προβάλλεται από μια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Google Maps και διάφορους browsers, προκειμένου να επιτρέπει στον κάθε χρήστη να προσαρμόσει το μουσικό βίντεο στο σπίτι όπου μεγάλωσε.

The Wilderness Downtown απο την Digital Revolution

Όταν μπαίνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα, του ζητείται να πληκτρολογήσει μια διεύθυνση π.χ. του σπιτιού του ή μια άλλη. Από εκεί και πέρα ξεδιπλώνεται το ταξίδι, με αυτή την τοποθεσία ως φόντο. Πρόκειται για ένα νοσταλγικό μουσικό βίντεο κλιπ με σμήνη πουλιών.     Για να ξεκινήσετε:

Διαβάστε περισσότερα: Μοναδική διαδραστική μουσική εμπειρία

Πρόσκληση σε ημερίδα

prosklisi 15 5 2015

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, με τίτλο «Μνημεία και Περιβάλλον». Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και απευθύνεται όχι μόνο σε εκπαιδευτικούς, αλλά και στο ευρύ κοινό.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και ώρα 17:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας στην αίθουσα «Σωτήρης Δάκαρης».
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Φιλιατών

Νικολάου Μάρκος

Το πρόγραμμα εδώ: pdf button2

Αναβολή της ποδηλατικής διαδρομής της 7 Ιουνίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015και ώρα 9:30 ποδηλατική διαδρομή από την Ηγουμενίτσα έως τον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Θεσπρωτίας "Σπύρος Παπαγιάννης"και τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, αναβάλλεται -για λόγους ασφαλείας των συμμετεχόντων- για την Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:30, καθώς το ίδιο χρονικό διάστημα στην παραθαλάσσια περιοχή Δρεπάνου λαμβάνει χώρα η πανευρωπαϊκή ετήσια συνάντηση Harley Davidson. Οι υπόλοιπες δράσεις της πανελλήνιας εκστρατείας «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» θα υλοποιηθούν κανονικά, όπως έχουν προγραμματιστεί. 
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2665.0.28539, 21417 (Λάζου Θεοδώρα, ιστορικός-αρχαιολόγος, Γκάνια Χριστίνα, αρχαιολόγος ή τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ενημέρωση για τα Δίκτυα Περ/κης Εκπ/σης της ΕΕΠΦ

Αγαπητοί φίλοι, Καλή Σχολική Χρονιά !

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης συντονίζει τα παρακάτω πέντε (5) Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αρ. Πρωτ. 39271/Γ7/17-04-2006):

Α) «Οικολογικά Σχολεία» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)
Β) «Μαθαίνω για τα Δάση» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)
Γ) «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)
Δ) «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» (Εθνικό Θεματικό Δίκτυο)
Ε) «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» (Εθνικό Θεματικό Δίκτυο)

Επιστολή     pdf button        Πίνακας Δικτύων  word-icon 24

Διαβάστε περισσότερα: Ενημέρωση για τα Δίκτυα Περ/κης Εκπ/σης της ΕΕΠΦ


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια οι συντελεστές της βράβευσης του Γυμνασίου Γαρδικίου που υλοποίησαν το Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα «Μνήμες μαρτυρικές, φωνές ζωντανές της ιστορίας μας». Η βράβευση έγινε απο το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ευροίας 1   Τ.Κ. 46 100   Ηγουμενίτσα

emailButton   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

save traΣκεφτείτε το περιβάλλον πριν εκτυπώσετε ένα άρθρο...

Ηγουμενίτσα, Μάρτιος 2013 -Copyright © -Υπ.Σχ Δρ: Τζόκας Σπυρίδων
Friday the 31st. Custom text here. Joomla 3.0 Template.