Διήμερο σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Κόνιτσας

Εκτύπωση
Κατηγορία: Σεμινάρια - ΚΠΕ

logokpe KonitsasΗ αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο εδώ: word icon 24

Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Π.Ε. Κόνιτσας διοργανώνει Σεμινάριο - Εργαστήριο με θέμα: «Οργάνωση και Υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης—Κάστρο Ιωαννίνων ».
Το Σεμινάριο - Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 στα Ιωάννινα στην αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου στην Στοά Σάρκα .
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 138 εκπαιδευτικούς από τους Νομούς της Ηπείρου
• 70 της Α/θμιας και 50 της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Ιωαννίνων
• 3 της Α/θμιας και 3 της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Άρτας
3 της Α/θμιας και 3 της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Θεσπρωτίας
• 3 της Α/θμιας και 3 της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Πρέβεζας.

 Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων από τη μια βαθμίδα, θα γίνει αναπλήρωση από την άλλη. 

Παρακαλούμε τους υπευθύνους Καινοτόμων Δράσεων των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης να κοινοποιήσουν και να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους για την παρούσα πρόσκληση
Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα αποστέλλονται στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/θμιας και της Β/θμιας των Νομών μέχρι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.
Οι Υπεύθυνοι οφείλουν να αποστείλουν στο Κ.Π.Ε μέχρι την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 τα ονόματα των εκπαιδευτικών .
Στο Νομό Ιωαννίνων θα συμμετέχουν ένας Εκπαιδευτικός από κάθε σχολική μονάδα της Α/θμιας Εκπ/σης, ένας της Β/θμιας Εκπ/σης και ένας αναπληρωματικός.
Στην επιλογή προτιμώνται οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης καθώς επίσης και όσοι επιθυμούν να υλοποιήσουν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία τους.
Στόχος είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία και η γνωριμία με το Κάστρο των Ιωαννίνων όπου θα πραγματοποιηθούν περιβαλλοντικές – πολιτισμικές διαδρομές σε όλους τους χώρους του όπως Μουσεία ( Νέο μουσείο Αργυροτεχνίας ) , Πολιτιστικούς και Ιστορικούς χώρους .
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρουσιάσουν Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα σχετικό ή παραπλήσιο με το θέμα να επικοινωνήσουν με την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Κόνιτσας
Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Σεμιναρίου – Εργαστηρίου δικαιούνται βεβαίωση.

Η πράξη υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους.

Συνημμένο έντυπο αίτησης
Ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε Κόνιτσας
Καραμπίνας Φίλιππος


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια οι συντελεστές της βράβευσης του Γυμνασίου Γαρδικίου που υλοποίησαν το Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα «Μνήμες μαρτυρικές, φωνές ζωντανές της ιστορίας μας». Η βράβευση έγινε απο το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ευροίας 1   Τ.Κ. 46 100   Ηγουμενίτσα

emailButton   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

save traΣκεφτείτε το περιβάλλον πριν εκτυπώσετε ένα άρθρο...

Ηγουμενίτσα, Μάρτιος 2013 -Copyright © -Υπ.Σχ Δρ: Τζόκας Σπυρίδων
Sunday the 23rd. Custom text here. Joomla 3.0 Template.