Διαγωνισμός Ζωγραφικής απο το 2ο Γυμνάσιο Ηγ/τσας

Εκτύπωση

Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+, με τίτλο: “Ambassadors for Peace”, στο οποίο συμμετέχει για τα έτη 2017-19, προσκαλεί όλα τα Γυμνάσια του Νομού Θεσπρωτίας σε διαγωνισμό με τίτλο “Drawing for Peace”, («Ζωγραφίζοντας για την Ειρήνη»).
Το κάθε σχολείο που επιθυμεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό, μπορεί να αποστείλει στο σχολείο μας ή στον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων κ. Τζόκα Σπύρο, μέχρι και τρία (3) έργα, τα οποία προτείνεται να είναι σε μέγεθος Α4 (Μπλοκ No. 2), με ελεύθερη επιλογή στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν οι δημιουργοί.
Τελική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, ενώ όλα τα έργα θα εκτεθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, όπου και θα βραβευτεί ο πρώτος νικητής με δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ. Τα έργα θα αξιολογηθούν από την παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος Erasmus+ του σχολείου μας που αποτελείται από 9 εκπαιδευτικούς του συλλόγου διδασκόντων.
Σας περιμένουμε με χαρά!

Με εκτίμηση, Η παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος
Ο Διευθυντής

Ευροίας 1   Τ.Κ. 46 100   Ηγουμενίτσα

emailButton   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

save traΣκεφτείτε το περιβάλλον πριν εκτυπώσετε ένα άρθρο...

Ηγουμενίτσα, Μάρτιος 2013 -Copyright © -Υπ.Σχ Δρ: Τζόκας Σπυρίδων
Thursday the 30th. Custom text here. Joomla 3.0 Template.