sss Description slide 2 Description slide 3 Description slide 4

Τριήμερο Σεμινάριο 11-12-13 Απρ. 2014 του ΚΠΕ Κόνιτσας στα Πράμαντα

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014

logokpe KonitsasΘέμα : ?Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο - Εργαστήριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Παραδοσιακοί Οικισμοί και Φύση»?

Η  αίτηση εδώ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 11,12 και 13 Απριλίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ ? ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ, στα Πράμαντα και στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Βορείων Τζουμέρκων. 
Το ΚΠΕ Κόνιτσας ? Πραμάντων σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας , το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου στο πλαίσιο του Έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ»

που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ? Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, διοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών όλης της χώρας εκτός (Κρήτης, Αττικής και των νησιών του Αιγαίου), που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση», με τίτλο: «Παραδοσιακοί οικισμοί : Πολιτισμός ? Περιβάλλον ? Οικονομία -Κοινωνία».  

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 82 εκπαιδευτικούς της χώρας.
Στόχος του Σεμιναρίου είναι: α) Η προώθηση των δραστηριοτήτων του Δικτύου «Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση » . β) Η προώθηση συνεργασίας των ΚΠΕ της Ηπείρου σε θέματα εκπαίδευσης και αειφόρου διαχείρισης ορεινών περιοχών. γ) Η ανάδειξη καλών εκπαιδευτικών, κοινωνικών, και οικονομικών πρακτικών όπως προκύπτουν από τη λειτουργία και δράση του Δικτύου.
Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν :

α) Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες ενταγμένες στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση» από όλη τη χώρα εκτός Κρήτης, Αττικής και των νησιών του Αιγαίου. Ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο και ένας αναπληρωματικός.
β) Εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου (μέχρι 1 μέλος της Π.Ο από κάθε ΚΠΕ) εκτός από τα ΚΠΕ Ηπείρου (μέχρι 2 μέλη της Π.Ο.).
γ) Εκπαιδευτικοί της συντονιστικής επιτροπής και της Παιδαγωγικής ομάδας του Δικτύου.
δ) Υπεύθυνοι σχολικών δραστηριοτήτων των Νομών της Ηπείρου
ε) Εκπαιδευτικοί των Νομών της Ηπείρου (2 από Α/θμια και 2 από Β/θμια ) που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και πρόκειται να υλοποιήσουν την επόμενη σχολική χρονιά πρόγραμμα σχετικό με το Δίκτυο ?Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση».

Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις από τις παραπάνω κατηγορίες θα συμπληρωθούν από εκπαιδευτικούς αναπληρωματικούς των Νομών της Ηπείρου.
Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί σε εκπαιδευτικούς που δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του ΚΠΕ Κόνιτσας ? Πραμάντων .
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να παρουσιάσουν δραστηριότητες σχετικές με το Δίκτυο "Παραδοσιακοί οικισμοί και Φύση" προφορικές εισηγήσεις ή γραπτές ανακοινώσεις (πόστερς) με στόχο τη αναβάθμιση και βελτίωση του Δικτύου. Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων θα γίνει συνεννόηση με την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Κόνιτσας?Πραμάντων για τον τρόπο παρουσίασης τους.
Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων που ανήκουν οι εκπαιδευτικοί μέχρι 11 Μαρτίου. ΟΙ Υπεύθυνοι παρακαλούνται να τις αποστείλουν στο ΚΠΕ Κόνιτσας-Πραμάντων μέχρι 14 Μαρτίου 2014 με Φαξ 2651023903 ή με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών των ΚΠΕ θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) στο ΚΠΕ Κόνιτσας-Πραμάντων μέχρι 11 Μαρτίου 2014.
Τα Κ.Π.Ε της Ηπείρου θα καλύψουν από το τεχνικό τους δελτίο την μετακίνηση, διαμονή και διατροφή των εισηγητών.
Η μετακίνηση και διαμονή των εκπαιδευτικών των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου θα καλυφθούν από τα ΤΔΕ των οικείων ΚΠΕ. Η διατροφή τους θα καλυφθεί από τα Τεχνικά Δελτία των συνεργαζομένων ΚΠΕ της Ηπείρου (Κόνιτσας, Φιλιππιάδας, Φιλιατών, Αράχθου).
Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει με δική τους δαπάνη. Η διαμονή και η διατροφή θα είναι από τα τεχνικά των συνεργαζομένων ΚΠΕ της Ηπείρου (Κόνιτσας, Φιλιππιάδας, Φιλιατών, Αράχθου).
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
Τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών όπως και το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε.

Ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ?ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

Καραμπίνας Φίλιππος


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια οι συντελεστές της βράβευσης του Γυμνασίου Γαρδικίου που υλοποίησαν το Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα «Μνήμες μαρτυρικές, φωνές ζωντανές της ιστορίας μας». Η βράβευση έγινε απο το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ευροίας 1   Τ.Κ. 46 100   Ηγουμενίτσα

emailButton   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

save traΣκεφτείτε το περιβάλλον πριν εκτυπώσετε ένα άρθρο...

Ηγουμενίτσα, Μάρτιος 2013 -Copyright © -Υπ.Σχ Δρ: Τζόκας Σπυρίδων
Friday the 31st. Custom text here. Joomla 3.0 Template.